Budget tuinen

Bent u op zoek naar een specialist in budget tuinen? Van Wijngaarden in Nunspeet helpt u graag. Wij werken als sinds 1999 met veel passie in tuinen van particulieren, bedrijven en instellingen. Voor veel klanten hebben wij ook al budget tuinen mogen realiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een budget tuin? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op om de wensen en de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van budget tuinen

Een nieuwe tuin kan een forse investering vragen. Daarom is het vooraf belangrijk om te bepalen wat uw budget is. Wij adviseren u graag over de keuze van de inrichting van uw tuin, denk onder meer aan planten, struiken en materialen en het bijbehorende prijskaartje. Zo maakt de keuze tussen pas gekweekte planten of volwassen planten, maakt een groot verschil in uw tuin.

budget tuinen buget tuin budget tuinen onderhoud

Bij budget tuinen zijn er diverse mogelijkheden om kosten te besparen. Zo zijn er in uw tuin vaak al diverse materialen aanwezig die op opnieuw kunnen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan bestrating dat opnieuw kan worden gebruikt na een reinigen, maar er zijn vaak ook al diverse volwassen struiken of planten die prima een nieuwe plek uw tuin kunnen krijgen. Daardoor creëert u ook direct een volwassen aanblik in uw tuin. In de offerte die wij u kunnen doen zullen wij onder andere rekening houden met werkzaamheden die u ook zelf kunt uitvoeren.

Budget tuinen laten realiseren door Hoveniersbedrijf Van Wijngaarden

Wij hebben een echte passie voor tuinen en dat komt vanuit de natuur samen met het hoveniersvak. In overleg met u, streven we naar het mooiste resultaat. Wij zijn TuinKeur gecertificeerd, dat is een garantie voor een goede relatie en een realisatie van budget tuinen van hoge kwaliteit.

Wij verzorgen het totale concept van budget tuinen, uiteraard in overleg met u. Denk hierbij aan tuinontwerp, tuinaanleg, en tuinonderhoud. Dit alles doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken met aandacht, toewijding en oog voor detail in uw tuin. Bij budget tuinen denken we graag mee om de kosten te besparen.

Contact ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van budget tuinen? Doe een beroep op ons professionele advies. Een telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0341 21 70 28 of mail ons op info@vanwijngaarden-uwtuincompleet.nl