Tuinaanleg

De ligging van uw tuin, de hoeveelheid zon, schaduwplekken, de grondsoort en bestaande beplanting spelen een belangrijke rol bij het aanleggen van uw tuin. Tuinaanleg vereist dan ook een grondige voorbereiding. Als wij voor u aan de slag gaan, nemen we alle factoren mee om uw droomtuin te realiseren. De tuinen die wij aanleggen en onderhouden, zien er na jaren nog steeds goed verzorgd uit. Wij adviseren u omtrent de beplanting die u via ons voordelig kunt inkopen. Wij geven u onafhankelijk advies en hebben zelf geen voorraad. Hierdoor beschikt u altijd over de meest gezonde bloemen en planten in uw tuin.

Thematuinen
Thematuinen zijn momenteel erg populair. Van Wijngaarden helpt u met het realiseren van een romantische tuin, Chinese tuin, prairietuin, landschapstuin en of een willekeurig andere tuin. Om alles in dezelfde stijl te houden, bieden wij u ook het tuinmeubilair aan. Dit kunnen wij via onze leveranciers voordelig inkopen. Wij beschikken over een ruim assortiment. Vraag naar de catalogus en wij adviseren u wat het beste bij uw tuin past.

Zwembaden en jacuzzi in uw tuin
Een tuin moet rust en ontspanning geven. U wilt kunnen genieten van uw privacy in rust. Wat is er dan heerlijker dan te ontspannen in uw eigen zwembad, hottub of jacuzzi? Onbetaalbaar zegt u? Niet meer. Wij adviseren u graag over betaalbare zwembaden en jacuzzi’s in uw tuin. Ongeacht uw budget, kan Van Wijngaarden u adviseren en deze voor u aanleggen. Vraag naar de catalogus en wij kijken gezamenlijk wat het beste bij uw tuin en persoonlijke wensen past.

Groente- en kruidentuin
Wilt u een biologische groentetuin, moestuin of kruidentuin aanleggen? De basis van een goede oogst is een juiste aanleg. Wij houden rekening met de ligging, waterafvoer en juiste bescherming. Eenmaal een goed aangelegde moestuin zorgt voor jaren genieten van groente en kruiden uit eigen tuin!