Duurzaam tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat duurzaam tuinonderhoud kan verzorgen? Laat dat nu net een van onze belangrijkste aandachtspunten zijn! Bij tuinonderhoud draait het bij ons om duurzaamheid. Dit gaat niet alleen om het in stand houden, maar ook om het verbeteren van uw tuin. Een duurzame tuin kan u flink schelen in de kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van duurzaam tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op of lees verder.

De mogelijkheden van duurzaam tuinonderhoud

Op het gebied van duurzaam tuinonderhoud zijn er verschillende mogelijkheden. Graag adviseren wij u hierin en denken wij mee met de mogelijkheden voor uw tuin. Niet alleen hechten wij veel waarde aan een duurzame tuin, ook de relatie met u moet duurzaam zijn. Een duurzame relatie met zowel de klant als de tuin is het uitgangspunt. Graag maken wij uw tuinwensen werkelijkheid.

duurzaam tuinonderhoud tuinonderhoud tuin onderhouden duurzaam

Over Van Wijngaarden

Sinds 1999 zijn wij actief in de hovenierswereld en inmiddels hebben wij al voor veel tevreden klanten duurzaam tuinonderhoud mogen verzorgen. Ons team met vakspecialisten gaat ook graag met uw tuin aan de slag. Wij zijn TuinKeur gecertificeerd wat inhoudt dat wij altijd hoge kwaliteit leveren in combinatie met een goede relatie met de klant. Wij realiseren graag duurzaam tuinonderhoud en doen dit met aandacht, toewijding en oog voor detail in uw tuin!

Duurzaam tuinonderhoud? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van duurzaam tuinonderhoud? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Uiteraard kunnen wij ook meedenken op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Een telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0341 21 70 28 of mail ons op info@vanwijngaarden-uwtuincompleet.nl.