Tuinaanleg kleinere tuin

Beschikt over u een kleinere tuin en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van tuinaanleg? Sinds 1999 verrichten wij tuinaanleg voor zowel kleinere als grotere tuinen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tuinaanleg voor een kleinere tuin? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

De mogelijkheden van een kleinere tuin

Een kleinere tuin biedt verschillende mogelijkheden voor tuinaanleg. Een kleinere tuin betekent immers niet dat deze niet sfeervol ingericht kan worden. Er moet echter wel goed nagedacht worden over de te kiezen struiken, planten, materialen en de inrichting daarvan. Doordat uw tuin wat kleiner is, is het belangrijk hoe de tuin wordt ingedeeld.

tuinaanleg kleinere tuin aanleg kleinere tuin aanleggen kleinere tuin

Bij tuinaanleg voor een kleinere tuin is het ook mogelijk om ook materialen en/of struiken en planten het te gebruiken. Hierbij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Wilt u direct een volwassen aanblik creëren of kiest u voor jongere planten en struiken? De ligging van uw tuin, de hoeveelheid zon, schaduwplekken, de grondsoort en bestaande beplanting spelen een belangrijke rol bij het aanleggen van uw tuin. Een grondige voorbereiding is dan ook vereist. Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden van tuinaanleg.

Tuinaanleg voor een kleinere tuin door Van Wijngaarden

Inmiddels hebben wij al diverse kleinere tuinen voorzien van tuinaanleg. U kunt in ons portfolio diverse kleinere tuinen zien die wij hebben ingericht. In overleg streven we ook met u naar het mooiste resultaat. Wij zijn TuinKeur gecertificeerd wat inhoudt dat wij tuinaanleg voor kleinere tuinen van hoge kwaliteit realiseren in combinatie met een goede relatie.

U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg, maar ook het ontwerp en de onderhoud van uw tuin. Ons team hoveniers werkt met aandacht, toewijding en oog voor detail in uw tuin.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinaanleg voor kleinere tuinen? Doe een beroep op ons professionele advies. Een telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0341 21 70 28 of mail ons op info@vanwijngaarden.nl