Bedrijfstuin

Professionele bedrijfstuin of kantoortuin aanleggen en onderhouden
Uw bedrijfstuin of kantoortuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goed verzorgde buitenruimte past bij uw identiteit en geeft uw medewerkers en klanten een goed gevoel. Het geeft vertrouwen en laat zien dat u oog heeft voor uw omgeving. Hoveniersbedrijf Van Wijngaarden heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen en kantoortuinen.

Ontspanning
Met een mooie bedrijfstuin onderscheidt u zich van andere bedrijven. Daarnaast biedt het een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. U kunt ontspannen pauzeren met uw collega’s in de buitenlucht. Wij denken natuurlijk met u mee als het gaat om onderhoudsvriendelijkheid. U bent ten slotte al druk genoeg.

Planmatig tuinonderhoud
Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij een groenbeheerplan. Daarin geven we jaarlijks aan hoe wij uw kantoortuin onderhouden. Met planmatig tuinonderhoud heeft u altijd een keurig verzorgde omgeving en voorkomt u dat er kostbaar achterstallig onderhoud moet worden gepleegd. Natuurlijk is een grondige voor- of najaarsbeurt ook mogelijk. Hoveniersbedrijf Van Wijngaarden wil graag laten zien dat uw kantoortuin of bedrijfsterrein er goed verzorgd kan zien. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.