Tuinonderhoud

Van Wijngaarden neemt uw tuinonderhoud uit handen. Gras maaien, verticuteren, snoeien, uw tuin onkruid vrij houden of zorgen voor voldoende bemesting. Wij zorgen dat het op het juiste moment plaatsvindt, waardoor u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Specialist
Wij weten welke voedingsstoffen uw gazon nodig heeft voor optimale groei. Of op welke wijze je het best rozen of druiven kunt terugsnoeien. We kunnen ook een onderhoudscontract met u opstellen. U geeft aan welke onderhoudswerkzaamheden u wenst en wanneer. Wij zorgen voor gedegen onderhoud. Natuurlijk geven we u daarbij advies voor het beste resultaat. Ook in de wintermaanden kunt u gebruik maken van onze diensten. Denk aan het sneeuwvrij maken van uw paden en gladheidpreventie.

Milieuvriendelijk
Wij werken zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijk onkruidbestrijdingsmiddelen. Zo bemonsteren wij uw tuin, geven wij bemestingsadvies en verhelpen wij groeiproblemen van uw o.a. uw gazon altijd met respect voor de natuur.

 

Boomverzorging

Elke boom is anders en vraagt een eigen manier van onderhoud. Residence Garden adviseert over het onderhoud van uw bomen en verzorgt voor u het snoeien, rooien en ruimen van bomen en takken.

Regelmatig snoeien houdt uw bomen mooi en sterk en voorkomt een hoop ellende. Bij periodiek snoeien verwijderen we dode takken en zorgen we dat de boom niet verkeerd groeit. Zo blijft de boom mooi en sterk. Ook kan professioneel snoeien een vergroeide, zieke of beschadigde boom weer nieuw leven geven.