Kleinere tuin aanleggen

Wilt u een kleinere tuin aanleggen? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van kleinere tuinen. Sinds 1999 verrichten wij de aanleg voor zowel grote als kleinere tuinen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen. Ons team hoveniers gaat graag met het aanleggen van uw kleinere tuin aan de slag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

Kleinere tuin aanleggen: de mogelijkheden

Voor het aanleggen van een kleinere tuin zijn er diverse mogelijkheden. De ligging van uw tuin, hoeveel zon er in uw tuin komt, schaduwplekken, de grondsoorten, beplanting. Het zijn allemaal zaken die een rol spelen bij tuinaanleg. Het is dan ook belangrijk dat er eerst een grondige voorbereiding plaatsvindt.

kleinere tuin aanleggen aanleggen kleinere tuin kleinere tuin

Bij het aanleggen van een kleinere tuin denken wij ook graag mee over de mogelijkheden van zwembaden en/of een jacuzzi in uw tuin, een groente- en kruidentuin of een thematuin. Een kleinere tuin biedt immers genoeg mogelijkheden!

Over Van Wijngaarden

Van Wijngaarden is al sinds 1999 actief in de hovenierswereld en ons team hoveniers bestaat uit echte vakspecialisten met liefde voor tuinen. Wij werken zo veel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen, dit doen we uit respect voor de natuur. Kwaliteit en een goede relatie met u staan bij ons op de eerste plaats. Dit komt tot uiting dankzij onze Tuin Keur certificering.

Voor het aanleggen van een kleinere tuin kunt u een beroep op ons doen. Inmiddels hebben wij al vele kleinere tuinen aan mogen leggen. U kunt een kijkje nemen in ons portfolio om een indruk op te doen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kleinere tuin aanleggen? Doe een beroep op ons professionele advies. Een telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0341 21 70 28 of mail ons op info@vanwijngaarden-uwtuincompleet.nl.