Daktuinen

Daktuinen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij hebben al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van daktuinen. Van Wijngaarden is al sinds 1999 actief in de hovenierswereld en bij veel klanten hebben wij al veel van dit soort tuinen gerealiseerd. Als u de mogelijkheden van een daktuin onderzoekt, is het belangrijk om vooraf met een specialist in gesprek te gaan die met u mee kan denken over de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Daktuinen: wij realiseren graag uw droom

Daktuinen kunnen tegenwoordig op alle mogelijk niveaus worden gerealiseerd. Niet alleen op een dak, maar ook op een balkon of gevel. De frisse uitstraling van een daktuin maakt de aanblink van uw gebouw of huis een stuk aangenamer. Daarnaast biedt een daktuin vele voordelen. U vergroot immers de oppervlakte van het woongenot bij uw huis of het werkgenot bij een pand. Vaak worden daktuinen geplaatst op plekken die nergens anders dienst voor doen. Deze oppervlaktes worden dus zo maximaal mogelijk ingezet.

Qua invulling van daktuinen zijn er een scala aan mogelijkheden. Denk niet alleen aan bloemen en planten, maar zelfs bomen, vijvers, bestrating en overkappingen zijn mogelijk. Hierbij is het wel van belang om goed te kijken naar de dakconstructie en de maximaal toelaatbare belasting.

Over ons

Wij hebben een echte passie voor tuinen en dat komt vanuit de natuur samen met het hoveniersvak. In overleg met u, streven we naar het mooiste resultaat. Wij zijn TuinKeur gecertificeerd, dat is een garantie voor een goede relatie en een realisatie van daktuinen van hoge kwaliteit.

Wij verzorgen het totale concept van daktuinen, uiteraard in overleg met u. Denk hierbij aan tuinontwerp, tuinaanleg, en tuinonderhoud. Dit alles doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken met aandacht, toewijding en oog voor detail in uw tuin. Bij budget tuinen denken we graag mee om de kosten te besparen.

Daktuinen? Neem contact op!

Een telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0341 21 70 28 of mail ons op info@vanwijngaarden-uwtuincompleet.nl.