Kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin aanleggen? Van Wijngaarden helpt u hier graag bij! Met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van kindvriendelijke tuinen, weten wij hoe u we uw tuin dusdanig kunt inrichten zodat deze vriendelijk is voor kinderen. Graag denken wij mee met de mogelijkheden van uw tuin. Wij kunnen tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud verzorgen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of lees verder.

Het inrichten bij een kindvriendelijke tuin

Bij het inrichten van een kindvriendelijke tuin moet er met heel wat zaken rekening worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de ondergrond, de meubels en de indeling van de tuin zodat u altijd zicht kunt hebben op uw kind. Wat is er nu lekkerder om volop te genieten van uw tuin, terwijl uw kinderen lekker aan het spelen zijn? Zonder dat u continu hoeft op te letten? Vaak kan met een aantal aanpassingen uw tuin ingericht worden tot een kindvriendelijke tuin.

kindvriendelijke tuin aanleggen aanleggen kindvriendelijke tuin tuin voor kinderen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren? Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden voor het inrichten van een kindvriendelijke tuin. Door hier aan het begin al rekening mee te houden, kan alles direct goed op elkaar worden afgestemd.

Over Van Wijngaarden

Wij zijn een hoveniersbedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de aanleg, onderhoud en het ontwerp van tuinen. Inmiddels hebben wij ook al veel tevreden klanten van een kindvriendelijke tuin mogen voorzien. Doordat wij TuinKeur gecertificeerd zijn, kunt u vertrouwen op een goede relatie in combinatie met hoge kwaliteit. Ons team met vakspecialisten gaat met liefde en toewijding in uw tuin aan de slag. Wilt u weten wat wij allemaal al gerealiseerd hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio en doe een indruk op.

Kindvriendelijke tuin? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen kindvriendelijke tuin? Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden. Een telefoontje is voldoende voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0341 21 70 28 of mail ons op info@vanwijngaarden-uwtuincompleet.nl