Over ons

Leendert van Wijngaarden, hovenier en eigenaar van Van Wijngaarden, werkt samen met een team van hoveniers en vakspecialisten met passie aan uw tuin. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen uit respect voor de natuur. Kwaliteit en een goede relatie met de klant staan daarbij op de eerste plaats, daarom zijn wij een TuinKeur gecertificeerd bedrijf.  

TuinKeur gecertificeerd
Een TuinKeur-hovenier garandeert kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekert dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

Een TuinKeur-hovenier biedt u 5 zekerheden:

 

1. Professioneel 

Een TuinKeur-hovenier moet voldoen aan belangrijke kwalitatieve voorwaarden van TuinKeur. Hiermee garandeert TuinKeur dat een hoveniersbedrijf voldoet aan het leveren van werk van hoge kwaliteit.

 

2. Betrokken

Voor een TuinKeur-hovenier staat goed contact met u, de klant, voorop. Dit om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

 

3. Vakbekwaam

Een TuinKeur-hovenier beschikt over ruime vakkennis. Met hun kennis en expertise voldoen ze graag aan al uw wensen.

 

4. Service

Een TuinKeur-hovenier heeft aandacht voor u. Een TuinKeur-hovenier levert optimale kwaliteit en een zeer complete service om zijn werk naar uw tevredenheid uit voeren.


5. Kwaliteit

De producten en diensten van een TuinKeur-hovenier zijn van hoge kwaliteit. Een Tuinkeur-hovenier zal alles in het werk stellen om u als tevreden klant achter te laten.

Een tuinkeur hovenier herkent u aan het Tuinkeur gecertificeerd logo, zoals hieronder afgebeeld.