Tuintips

Heeft u plannen uw tuin te veranderen of nieuw aan te leggen? Residence Garden heeft een voordelige tuinontwerp service voor klanten die opzien tegen hoge ontwerpkosten, maar toch graag een vakkundig advies willen.

Voordelige tuinontwerp service
Onze schetsontwerper komt bij u langs, bekijkt uw tuin en bespreekt uw wensen. Aan de hand daarvan geven wij uw tuinwensen vorm. Voor 395,- zijn wij een dagdeel bij u thuis om uw wensen te bespreken en de tuinschets uit te werken. Wij zien dan niet alleen uw tuin, maar ook de omgeving en uw woning. Het is van groot belang dat die onderdelen goed op elkaar aansluiten. Met dit schetsontwerp kunt u direct aan de slag en uw droomtuin realiseren. Tarief is gebaseerd op een maximaal tuinoppervlakte van 300m2.

Inspiratie tuinontwerp
Wilt u een blokhut, tuinhuis, vijver of speeltoestel in uw tuin plaatsen? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Residence Garden. Wij hebben ruim 14 jaar ervaring in tuinaanleg, dus voor ons is geen tuinontwerp te gek. Kijk gerust rond op deze website voor tuinideeën en bekijk wat we aan tuinaanleg hebben gerealiseerd.